Cele mai gustoase și interesante expoziții

Expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT — Must see how it`s made!

În perioada 10 - 13 mai, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui cele mai mari evenimente din industria alimentară – expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT, unde expozantii vor prezenta echipamente moderne, procese tehnologice în fabricarea produselor alimentare și echipamente de ambalare a alimentelor. Pentru vizitatorii expoziției Food&Drinks participanții la eveniment au pregătit o varietate de show-uri culinare, ateliere, precum și o selecție largă de produse alimentare, băuturi și veselă de bucătărie.

Organizator: Centrul Internațional de Expoziție MOLDEXPO S.A.

Sponsor general FOOD&DRINKS: Metro Cash & Carry Moldova

Suport oficial: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova

Partener media general: AgroTV Moldova

Peste 130 de producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, ambalaje din Moldova, Belarus, România, Ucraina, Italia, Franța și Bulgaria vă invită să testați și descopiți tot ce e mai nou și performant! Timp de 4 zile, expozițiile specializate vor fi unite pe o singură platformă de dialog între experții din industrie, prezentări de produse și tehnologii noi, show-uri la standurile companiilor participante.

În cadrul expoziției FOOD&DRINKS se va desfășura prima în Moldova “tusovkă culinară”, unde își vor demonstra abilitățile cei mai buni bucătari, bloggeri, gurmanzi și somelieri. Kaufland îl va prezenta pe celebrul magician culinar din Marea Britanie - Alan Coxon. Surpriza Șefului BBC Corporation va fi un cocktail de știință, arte culinare și fapte uimitoare despre alimente. La expoziție, cu sprijinul companiei METRO, vor găti bucate alese bucătarii-șefi de la cele mai vestite restaurante din capitală - Pegas, Osho, Chateau Vartely, Sherlock Holmes, Jeraffe.

Numai în perioada 10-13 mai, în cadrul proiectului "Insirația vine din Tigaie", veți putea vedea și gusta lucrările culinare ale unor bloggeri celebri din Moldova - Maria Șiverschih, Elena Popa, Petru Chicu, Gabriela, Mica Gospodină.

“Boikaia cuhnea”, cu suportul companiei Linella, va desfășura un atelier gastronomic “Renaștem rețetele naționale vechi” cu participarea vedetelor А. Carapostol, А. Porubin, А. Durbală, М. Marian.

Pentru profesioniștii și fanii delicateselor va fi deschisă zona Kitchen Help, unde vor fi prezentate ustensilele de bucătărie ale celor mai importante mărci din lume: Zepter și Joseph Joseph Moldova.

Faimoasele vinuri din Cricova vor adăuga culoare evenimentului spre marea satisfacție a vizitatorilor. Somelierii cu experiență de la Cricova vor iniția vizitatorii în arta alegerii vinurilor pentru diferite feluri de mâncare.

La picnicul gastronomic de primăvară împreună cu echipa Gastrobar veți avea ocazia să savurați un vin bun, să mâncați gustos și să vă relaxați.

FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT – gustă din ce e mai bun!

Evenimentul-cheie al expozițiilor FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT va fi un test-drive unic al echipamentului nou pentru industria alimentară și ambalarea produselor alimentare. Numai în perioada 10 – 13 mai veți fi martorii unor testări spectaculoase de mașini de prelucrare a cărnii, dispozitive pentru cofetărie, linii de conserve, echipamente de panificație și ambalare de la companiile MGM S.R.L., Rodals S.R.L., Dina Cociug S.R.L., I.C.S. Petruzalek S.R.L., SC Di-Co Total S.R.L., Propac S.R.L. și altele.

Tradțional, compania Bongard să pregătește să stabilească noi recorduri. În fiecare zi de expoziție vizitatorii standului companiei vor putea urmări cum sunt coapte cele mai mari: croissant, pâine, baghetă și burger.

Cererea mare de produse se datorează nu numai calității produsului, ci și ambalajului atractiv și ecologic. Iar producerea acestuia necesită echipamentele cele mai moderne. La expoziția PACKAGING. DEPOT companiile participante vor prezenta o varietate de soluții în industria ambalajelor.

Vizitatorii vor găsi oferte excelente la standul companiei românești Imark Sistem S.R.L. - soluții inteligente în domeniul etichetării și ambalării produselor, precum și automatizarea proceselor de producție. Unul dintre liderii pieței moldovenești de echipamente și materiale de ambalare pentru industria alimentară, I.C.S. Petruzalek S.R.L., va prezenta la expoziție mașini de ambalare automată și manuală, precum și o selecție largă de ambalaje din plastic.

Programul de afaceri – recomandările profesioniștilor

Programul de afaceri va fi unul consistent și interesant. MGM SRL va susține un master-class privind introducerea alimentației sănătoase în instituțiile preșcolare și școlare. În timpul atelierelor de la Global Bar SRL bucătarii și cofetarii invitați vor vorbi despre complexitatea bucătăriei moderne și despre prezentarea unui brand nou pentru Moldova - Ambassador Monin.

Compania DINA COCIUG SRL va organiza o serie de master-classuri cu bucătari vestiți și food-bloggeri care vor sfătui cum să deschideți corect un restaurant de succes. În cadrul conferinței, organizată de Rodals SRL, specialiști din Rusia și Ucraina vor împărtăși viziunea lor asupra principalelor tendințe în dezvoltarea industriei de panificație și cofetărie. Programul de afaceri include o serie de seminare științifice și practice organizate de Universitatea Agrară din Moldova, AGEPI și I.P. Institutul de Biotehnologie în Zootehnie și Medicină Veterinară, dedicat diferitelor aspecte ale industriei alimentare.

PDF iconProgramul Expozițiilor

Ne vedem la expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT la C.I.E. Moldexpo

Meniul detaliat al expoziției FOOD&DRINKS pe www.tusovkaculinara.md

https://www.youtube.com/watch?v=o6TkmZq8idg

Program: 10 - 13 mai, în intervalul 10.00 - 18.00.

Redacţia site-ului YP.MD
[email protected]
+373-22-737794
Varo-Inform
Cerere de amplasare a publicităţii

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 16.6137
EUR 1 18.7993
RON 1 4.0395
RUB 1 0.2477

Meteo (Chisinau)

Thu, 16/08
33 °C
759mm
NW, 3.1m/s