Olimpic Fest Competiții pentru întreaga familie

În cadrul evenimentului Olympic FEST Day, la 19 mai 2018, Odoraş.md organizează cele mai inedite şi distractive competiţii pentru părinți şi bebeluşi şi o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie!

Distracţia va avea loc într-un Orăşel al Copiilor, cu jocuri, teren de joacă, competiţii sportive, muzică, animatori şi zeci de cadouri!

Competiţii:

 „Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea” - copii până la 11 luni. Toţi copiii vor primi bentiţe, tricouri ș.a., iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Tedi.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/bebelusi_busilea

„Campionatul părinților la alergat cu cărucioare” - copii de diferite vârste; mămicile și tăticii vor alerga fără bebeluşi, pentru siguranţa celor mici. Toți părinții vor primi tricouri, iar campionii vor primi o diplomă specială şi daruri de la Pufies.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/parinti_cu_carucioare

„Campionatul copiilor la alergat cu cărucioare” - copii de 2-5 ani. Toți micii participanți vor primi tricouri, iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Ushastii Neani.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/copii_cu_carucioare

„Campionatul copiilor la mers cu bicicleta/tricicleta” – copii de 2-4 ani. Toți micii participanți vor primi tricouri, iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Tedi.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/copii_triciclete

„Campionatul părinților la schimbat scutece” - părinți cu copilași de până la un anișor (12 luni). Toți părinții vor primi tricouri, iar campionii vor primi o diplomă specială şi daruri de la Molfix.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/schimbat_scutece

„Campionatul copiilor la mers cu trotineta” – copii de 4-7 ani. Toți micii participanți vor primi tricouri, iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/copii_trotinete

La 19 mai, vino în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi demonstrează-le celor din jur că părinții pot fi activi chiar şi cu un copil în cărucior şi că distracţia alături de cei mici nu poate fi comparată cu nimic altceva.

Organizatori: Odoraş.md şi Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova

http://odoras.md/articole/evenimente/participa-la-cea-mai-tare-competitie-sportiva-pentru-intreaga-familie/

Sursa: odoras.md

Foto: odoras.md

Redacţia site-ului YP.MD
[email protected]
+373-22-737794
Varo-Inform
Cerere de amplasare a publicităţii

Ratele de schimb (Banca Nationala)

USD 1 16.6137
EUR 1 18.7993
RON 1 4.0395
RUB 1 0.2477

Meteo (Chisinau)

Thu, 16/08
33 °C
759mm
NW, 3.1m/s